Boekbinderij LD is ten slotte ook gespecialiseerd in medische bloks, blocknotes, onderleggers,…. U kan ervoor kiezen om deze bloks te laten nieten of lijmen.

Bij een geniete uitvoering blijft het blok tot de laatste pagina netjes uitscheurbaar. Tevens kunt U gemakkelijk door het blok bladeren zonder dat er een pagina uitvalt. Geniete bloks zijn steviger dan gelijmde. Er worden verschillende metalen nietjes door de verschillende vergaarde vellen gebracht. Er wordt hierbij voldoende binnenmarge voorzien, om het lezen te vereenvoudigen.  

image018 image019

Een tweede mogelijkheid inzake de afwerking van bloks is  lijmen. De rug van alle vellen worden hierbij aan elkaar gelijmd. Een gelijmd blok heeft – tegenover een geniet blok – dan weer als voordeel dat het iets makkelijker uitscheurt en goedkoper is. De gelijmde uitvoering wordt voornamelijk gebruikt bij blocknotes.

image004 image010

Bloks kunnen worden afgewerkt op een onderbord met een dekblad of eventueel door een karton – door  boekbinderij LD – geleverd.

Een speciaal soort gelijmde bloks zijn onderleggers. Deze fantastische eye-catcher is ideaal voor op uw bureau te leggen. U bepaalt hierbij zelf hoe uw memobloks eruit zien, alsmede het aantal pagina’s het telt.

image023